SocialStore | עדכון חדש באינסטגרם - "נראה לאחרונה" בידיוק כמו בוואטסאפ! כך תכבו את האפשרות

אינסטגרם ממשיכה לשפר את מערכת ההודעות הפרטיות שלה, עם תכונה חדשה שכבר נמצאת באפליקציות פופולריות כמו Facebook Messenger ו- WhatsApp. ממסך ההודעות הישירות, אנשים שאתה עוקב אחריהם או שוחחת איתם בעבר יכולים כעת לראות מתי השתמשת לאחרונה באינסטגרם.

האפשרות "נראה לאחרונה" החדשה מופעלת כברירת מחדל לכלל המשתמשים, ניתן לכבות אפשרות זו בקלות, אבל יש לזכור שבדומה לוואטסאפ ברגע שתשבית את האופציה ״נראה לאחרונה״ עבור עצמך, לא תוכל לראות מידע זה עבור כל אדם אחר באינסטגרם.

ביטול ״נראה לאחרונה״ באינסטגרם ב-2 שלבים פשוטים:

  1. לחצו על אייקון האיש במסך הראשי בפרופיל האינסטגרם.
  2. כנסו לתפריט האפשרויות.
  3. כנסו ל"הצגת סטטוס פעילות" וכבו את האפשרות.

מוכנים להתחיל לקדם?

התהליך הוא פשוט, בוחרים רשת חברתית שתרצה לקדם,
מכניסים את הלינק שאותו תרצו לקדם ומבצעים רכישה, המערכת שלנו תדאג לעדכן אותך בסיום ההזמנה.